Avís legal

El present avís legal (d’ara endavant, l’”Avís Legal”) regula l’ús del servei del portal d’Internet www.querolcalçats.com (d’ara endavant, la “Web”) de Jordi Querol Garcia amb domicili social al Carrer d’Avall, 13 de Balaguer (Lleida).

Legislació
Amb caràcter general les relacions entre Jordi Querol Garcia amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en la Web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. Les parts renuncien expressament al fur que els pogués correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Lleida per resoldre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.

Contingut i ús
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Querol Calçat. El titular del web no s’identifica amb les opinions abocades en el mateix pels seus col.laboradors. L’Empresa es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.

Propietat intel·lectual i industrial
Els drets de propietat intel.lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Jordi Querol Garcia i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Querol Calçats. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts a les pàgines web de l’Empresa són propietat dels seus amos i estan protegits per llei.

Enllaços (links)
La presència d’enllaços (links) a les pàgines web de Querol Calçats tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposen suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Preus
Els preus marcats com a preu de venda al públic (PVP), així com els descomptes sobre el preu final, fan referència als preus oficials dels diferents proveïdors en la seva tarifa de preus.

Formulari de Contacte
De conformitat amb el previst a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa que les vostres dades figuraran en els fitxers de Querol Calçats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició, podeu adreçar-vos per escrit a: Querol Calçats; carrer d’Avall, 13 Balaguer (Lleida).

Política de galetes (o cookies)
Querol Calçats utilitza les galetes estrictament necessàries i essencials perquè vostè utilitzi el nostre lloc Web i es pugui moure lliurement, utilitzar àrees segures, opcions personalitzades, etc. A més a més, utilitza galetes que recullen dades relatives a l’anàlisi d’ús del Web. Aquestes s’utilitzen per ajudar a millorar i mesurar l’ús i el rendiment de la pàgina per tal d’optimitzar-la i personalitzar-la.
El nostre lloc també pot tenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Querol Calçats no controla les galetes utilitzades per aquests webs externs. Per a més informació sobre les galetes de les xarxes socials o altres webs alienes, li aconsellem revisar les seves polítiques de galetes.
Més informació sobre les galetes a Guia sobre el uso de las cookies de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

Querol Calçats
Carrer d’Avall, 13
25600 Balaguer (Lleida)
Espanya
Telèfon: +34 973 445 738
E-mail:querolsabateria@gmail.com